Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Οικογένεια του Ουράνιου Τόξου του Ζωντανού Φωτός!


Για το Rainbow
Όλο το όνομα του Rainbow είναι Rainbow Family of the Living Light, Οικογένεια του Ουράνιου Τόξου του Ζωντανού Φωτός. Το Rainbow είναι μια προσωρινή οικοκοινότητα που λειτουργεί με ομοφωνία σε κύκλο χωρίς αρχηγούς και με την πολυχρωμία όλων των χρωμάτων του ουράνιου τόξου. Κρατά περίπου ένα μήνα και μπορεί να είναι μια μικρή τοπική συνάντηση ή μια μεγάλη πανευρωπαϊκή συνάντηση με μερικές χιλιάδες άτομα. Είναι μη εμπορικό (δεν ανταλλάσσεται χρήμα) και είναι η μεγαλύτερη ανεπίσημη οργάνωση με ανεπίσημα μέλη σε ολόκληρο τον κόσμο (δεν έχει καμιά νομική μορφή ύπαρξης).

Υπάρχει μια παράδοση τεσσάρων δεκαετιών με τις συμφωνίες-ομοφωνίες που τιμούμε σε κάθε Rainbow συνάντηση. Αλλαγές στις συμφωνίες μπορούν να γίνουν με ομοφωνία σε κύκλο στις αντίστοιχες συναντήσεις (ευρωπαϊκές ομοφωνίες παίρνονται σε ευρωπαϊκές συναντήσεις, τοπικές ομοφωνίες παίρνονται σε τοπικές συναντήσεις).

Όλα γίνονται εθελοντικά με μια αυθόρμητη αυτοοργάνωση πρωτοβουλιών που λειτουργούν και εκφράζονται μέσα σε ένα ανοικτό φυσικό χώρο,  ‘open space’ στην φύση, χωρίς ηλεκτρικό, αυτοκίνητα, μοντέρνες αστικές συνήθειες ή μέσα στο σύγχρονο γραμμικό χρόνο, αλλά σε ‘rainbow time’, που όταν είναι κάτι να γίνει, θα γίνει και θα είναι το καλύτερο δυνατόν να γίνει και πολλές φορές αυτό που γίνεται είναι στον χωρόχρονο του μαγικού και υπερβατικού της καθημερινότητας όπως ο καθένας την βιώνει.

Ποιες είναι οι βασικές παραδόσεις που τιμούμε στο Rainbow? Είμαστε εδώ για να ζήσουμε με ευτυχία, χωρίς-βία, για να συνδεθούμε, για να νιώσουμε την χαρά μέσα μας, για να ζήσουμε μια γιορτή που όλοι νιώθουμε μέρος της και προσφέρουμε την καλύτερη ενέργεια μας με πρόθεση να υπάρξει αγάπη, ενθύμηση, δημιουργία, ευγνωμοσύνη, ευχαριστίες, θεραπεία σε εμάς και σε όλον μας τον πλανήτη Μητέρα Γη.  Όλες οι πνευματικές παραδόσεις είναι αποδεκτές και καμιά δεν κυριαρχεί. Αρκετές από τις παραδόσεις του Rainbow έχουν πάρει έμπνευση από στους Ινδιάνους της Βορείου Αμερικής και τις ανατολικές Ινδουιστικές παραδόσεις.

Το Rainbow είναι μια γιορτή του εθελοντισμού, του ανοίγματος της καρδιάς που έρχεται με την απλότητα της φυσικής ζωής, την εμπιστοσύνη και την ισότητα στα κοινωνικά, την αδελφοσύνη στο μοίρασμα της τροφής και των υλικών αγαθών, την ελεύθερη πνοή και σεβασμό στην προσωπική πνευματική δημιουργία του καθενός. Το Rainbow είναι μια ουτοπία που γίνεται προσωρινή πραγματικότητα. Πολλοί μας αρέσει να λέμε ότι είναι ανοικτό μεγάλο σχολείο με πολλά δώρα και μαθήματα ζωής, μια πνοή συνειδητοποιήσεων, εμπνεύσεων και ελπίδας για έναν ανθρώπινο όμορφο κόσμο.

Τρεις εκφράσεις κλειδιά στο πνεύμα του Rainbow:
- Αν δεις μια δουλειά είναι δική σου.
- Η συμμετοχή είναι το κλειδί. 

- Το μοίρασμα δημιουργεί αφθονία.





Καλώς Ήρθατε Σπίτι Σας !!
Ναμαστέ Καλά Να Κάνουμε Κύκλους !







 (Χωρίς Αγάπη στο Όνειρο δεν θα βγει ποτέ αληθινό!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

~*~
Νάμαστέ
Καλά να Κάνουμε Κύκλους και Συναντήσεις!
~*~