Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

30η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ
30η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ
ΑΠΟ ΤΙΣ 19 ΙΟΥΛΗ ΕΩΣ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012


Αυτό είναι το ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΦΩΤΟΣ:
Εκφρασμένο από την θέληση: για ενότητα, γιορτασμού και μάθησης να περπατάμε τον δρόμο μας, σε όλους τους λαούς, τους πρεσβύτερους των φυλών και των θεραπευτών του πλανήτη.

Εμείς που είμαστε αδέλφια, παιδιά του σύμπαντος, οικογένειες της ζωής στη γη, φίλοι της φύσης και όλων των ανθρώπων, παιδιά του ανθρώπινου γένους που λεγόμαστε Φυλή της Οικογένειας του Ουράνιου Τόξου, ταπεινά προσκαλούμε:
Όλες τις ράτσες, ανθρώπους, φυλές, κοινότητες, άντρες, γυναίκες, παιδιά, ατομικότητες -- από αγάπη.
Όλα τα έθνη και τους εθνάρχες -- από σεβασμό
Όλες τις θρησκείες και τους θρησκευτικούς αρχηγούς -- από πίστη
Όλες τις οικοκοινότητες και τα κοινόβια της οικογένειας του ουράνιου τόξου -- από φιλανθρωπία,

Να ενωθούν μαζί μας στη συνάντηση με σκοπό να εκφράσουμε την ειλικρινή μας επιθυμία στο να γίνει ειρήνη στον κόσμο και να επέλθη η αρμονία σε όλους.
Σε αυτή τη πνευματική και καρδιάς-ψυχής θεραπείας συνάντηση των φυλών καλοδεχόμαστε όλους και σας προσκαλούμε να φέρετε ότι έχετε μαζί σας, στο σώμα σας, στο μυαλό σας, στη ψυχή σας, να μοιραστήτε την ενέργειά σας, τα τραγούδια σας και την σοφία σας στην αγάπη και στο φως.

Σας προσκαλούμε να παραιτηθείτε από τους εγωϊσμούς σας για ώφελος της οικογένειας που συναθροίζεται με το πνεύμα του ουράνιου τόξου, για την επιθυμία να γιορταστεί η ζωή και για την χαρά του να χορέψουμε πάνω στο σώμα της όμορφης μητέρας γης.
Εκπροσωπούμε πολλά έθνη και πολλές φυλές από όλες τις θρησκείες, τις ιδεολογίες, τις παραδόσεις και τρόπους ύπαρξης. Είναι η δυνατότητά μας να γίνουμε ένα παράδειγμα ενότητας ζώντας μαζί ειρηνικά στην διαφορετικότητα όλων των διάφορων πραγματικοτήτων στον κύκλο και με αρμονία με την σπουδαία φύση.

Αφήστε τους φόβους σας, ανοίξτε τις καρδιές σας, απλώστε τα φτερά σας, πετάξτε σαν αετοί, με απαλά σχεδιάστε, χαρτογραφήστε την χώρα του ουράνιου τόξου. Ελάτε να γιορτάσουμε την ενοποίηση με τα πολλά χρώματα του ουράνιου τόξου, μοιραστήτε τα όνειρά σας. Δώστε τον χώρο στον καθένα και στην κάθε μια να εκφράσει τη δική του/της ομορφιά και μοναδικότητα: σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς καταστολές αλλά με σεβασμό και τίμηση στην κάθε ατομικότητα και φυσικά με όμορφες ενεργειακές δονήσεις - ναιιιι!!

ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΟΙ!!

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

Μια "Συνάντηση του Ουράνιου Τόξου" είναι μια ευκαιρία για συνάντηση και μοίρασμα με τις αδελφές και τους αδελφούς από διαφορετικές εθνικότητες, προελεύσεις, χώρες, πολιτισμούς, φυλές και πιστεύω.

Μια τέτοια συνάντηση λαμβάνει μέρος κάπου στη φύση, σε πλήρη αρμονία με αυτή.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ - όλοι όσοι λαμβάνουν μέρος, ενεργά αναλαμβάνει την δική του/της υπευθυνότητα: αν είναι δυνατόν, με αρμονικό και με την ενέργεια να ρέει τρόπο.
Όποιος/α θα ήθελε να μοιραστεί τα ταλέντα του/της, γνώση, οράματα και εμπειρίες μπορεί να προσφέρει ένα σεμινάριο για αυτά. Σε μια συνάντηση του ουράνιου τόξου, είναι ζωτικό να προσπαθούμε να ζήσουμε μαζί, με μη εμπορικό τρόπο, σεβόμενοι τις διαφορετικότητες ενός του άλλου, τους τρόπους που έμαθε να ζει και τις πραγματικότητες του/της - δεν θα μπορεί έτσι καμμιά πολιτική ή θρησκευτική ομάδα να μονοπωλήση τη συγκέντρωση.

Με άλλα λόγια: όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου είναι καλοδεχούμενα - κανένα από αυτά δεν υπερισχύει των άλλων. Η οικογένεια του ουράνιου τόξου δεν έχει προέδρους. Όλες οι αποφάσεις παίρνονται με συμβούλια. Όλοι μπορύν να ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΜΙΛΩΝ ΞΥΛΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΟΜΙΛΙΑΣ, κάθε που μια κοινή απόφαση πρέπει να παρθεί. Ο καθένας/μια μοιράζεται την υπευθυνότητα να κάνει την οικογένεια υγιής και δυνατή. Δεν υπάρχουν "νόμοι" που αποφασίστηκαν από μια πλειοψηφεία, υπάρχουν αποφάσεις και αρχές που συμφωνήθηκαν με ομοφωνία. Προς αυτή την ΟΜΟΦΩΝΙΑ, υπάρχει βαθύς σεβασμός.

Δεν κάνουμε αγοραπωλησίες μεταξύ μας στη συγκέντρωση. Για το φαγητό και άλλες ανάγκες γυρνάει γύρω το "ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ" στον κύκλο φαγητού δυο φορές την ημέρα: αυτές τις στιγμές, ο καθένας/μια προσφέρει ότι αυτός/ή μπορεί να προσφέρει. Το φαγητό ετοιμάζεται στις κοινές κουζίνες και σερβίρεται για όλους σε αυτόν τον τεράστιο κύκλο φαγητού. Μοιραστήτε την ενέργειά σας με οποιονδήποτε τρόπο(ους) αισθάνεστε να το κάνετε: βοηθώντας στη κουζίνα, παραδίδωντας σεμινάρια, παίζοντας μουσική, επισκεπτόμενοι τον θεραπευτικό κύκλο, παίζοντας με τα παιδιά.

Δεν δημοσιεύουμε την ακριβές τοποθεσία στο διαδίκτυο.
Αν θέλετε να μάθετε που ακριβώς είναι η συγκέντρωση του ουράνιου τόξου, δηλώστε το στο: "european gathering forum", european.rainbowgathering.eu
Ή... ..."circleletter newsletter", τα νέα του ουράνιου τόξου, οι απόψεις, τα οράματα παγκοσμίως.
Circleletter.rainbowgathering.eu

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ την φύση, μη κόβεται χλωρά δέντρα, διατηρήστε τις πηγές νερού καθαρές, μην χρησιμοποιείτε σαπούνι κοντά σε πηγές ή σε τρεχούμενα νερά, μην ανάβετε ιδιωτικές φωτιές, χρησιμοποιείστε την κοινή φωτιά, πάρτε τα σκουπίδια έξω από την συγκέντρωση όταν φεύγετε, χρησιμοποιείστε την στεγνή τουαλέτα και τις τρύπες αφόδευσης.

ΤΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ: κουτάλι, κούπα, πιάτο, μερικά ζεστά ρούχα, καλό υπνόσακκο, μονωτική ψάθα, οικολογικά σαπούνι και οδοντόκρεμα, Σκεφτήτε να φέρετε επίσης... προσωπική ή κοινή σκηνή, τίπι, εργαλεία, τέντες, (μεγάλες ή μικρές) κατσαρόλες, κεριά, φακό. Όταν χρησιμοποιείτε τα κεριά ή τον φακό, χρησιμοποιήστε τα σοφά: τα κεριά λόγω του κίνδυνου για φωτιά, τους φακούς για την έντονη λάμψη τους. Ανταλλάξτε σπόρους!
ΤΙ ΑΛΛΟ: χαμόγελο, αγάπη, φιλία, όραμα και όνειρα, μουσικά όργανα, ψαλμωδίες, γνώση, υλικά για να στηθούν σεμινάρια, βότανα και καλή καρδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΣΩ: τα οινοπνευματώδη, τα ναρκωτικά, την βία, ηλεκτρικό εξοπλισμό, προϊόντα κρέατος, πλαστικά και σκυλιά. Οι φωτογραφίες δεν είναι ευπρόσδεκτες χωρίς την συναίνεση των προσώπων που θα φωτογραφηθούν.

SHANTI SENA (σημαίνει "στρατός ειρήνης" στα ινδικά): είμαστε όλοι υπεύθυνοι για εμψύχωση και να φέρνουμε την Ειρήνη στην οικογένεια. Λύουμε οποιαδήποτε αντιδικία στον κύκλο ομιλίας.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΜΑΣ: ας φέρουμε οτιδήποτε για να ετοιμάσουμε, έναν ευτυχισμένο παιδότοπο και μια υγιές, χαρούμενη κουζίνα για το παιδικό φαγητό. Θυμηθήτε να έρθετε με μπογιές ζωγραφικής, χαρτιά, μπογιές για το πρόσωπο, υλικά για να φτιάξουμε παιγχνίδια και καρναβαλίστικες φορεσιές, γλυκά και γλυκιά αγάπη.

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΔΕΛΦΙΑ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΠΙΤΙ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΦΩΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

~*~
Νάμαστέ
Καλά να Κάνουμε Κύκλους και Συναντήσεις!
~*~