Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Για την Ευρωπαϊκή Συνάντηση στην Ελλάδα του 2013

Αγαπητή Μεγάλη Οικογένεια,

Παραδοσιακά τα μέρη των συναντήσεων ανακοινώνονται από μια πρόσκληση της ομάδας ανίχνευσης 2-3 εβδομάδες πριν το ξεκίνημα της συνάντησης(gathering). Αυτό γίνεται έτσι για να αποφευχθούν οι φήμες και να βοηθήσει τους ανιχνευτές(scouters) στο να προετοιμάσουνε ομαλά και ήρεμα το μέρος. Η διαδικασία είναι ότι οι ανιχνευτές ψάχνουν για 2-3 πιθανά μέρη και την τελευταία στιγμή το κατάλληλο μέρος θα ανακοινωθεί με μια (αν)επίσημη πρόσκληση.
Κύκλοι των Ανιχνευτών ή "ψηφίσματα" για το μέρος δεν γίνονται μέσω των ομάδων στο ίντερνετ. Αν θέλετε να βοηθήσετε παρακαλώ συνδεθήτε και επικοινωνήστε με την οικογένεια. Παρακαλώ αποφύγετε να διαδίδετε σε ατομικό επίπεδο μέρη συνάντησης και να δημιουργήτε παραπλανητικές φήμες.

Για την Ευρωπαϊκή Συνάντηση στην Ελλάδα του 2013, στις 8 Ιουλίου - 6 Αυγούστου,
η τοποθεσία δεν θα ανακοινωθεί (αν)επίσημα πριν τις 16 Ιουνίου 2013

και όλες οι πληροφορίες θα δημοσιοποιηθούν στη σελίδα http://rainbowfamilyingreece-english.blogspot.gr/

Αν πρέπει να αγοράσετε αεροπορικά ή άλλα εισητήρια τώρα, αγοράστε τα για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη αφού η συνάντηση θα γίνει στη κεντρική ή βόρειο Ελλάδα (Η νότιο Ελλάδα και τα νησιά αποκλείονται).

Το πρόγραμμα κατασκήνωση καλιέργειας (Grow Camp project) δεν ανήκει στην Ελληνική Οικογένεια. Τίποτα δεν έγινε μέχρι τώρα και ήδη πολύ αργά να καλιεργήσουμε για τον Ιούλη. Πέρυσι υπήρξε η ίδια κατάσταση πάνω κάτω. Γι'αυτό λοιπόν, το να συνδέσουμε ένα μέρος καλλιέργειας με το μέρος της συνάντησης το λιγότερο 3-4 μήνες πριν την συνάντηση, είναι ένα θέμα που θα πρέπει να επανεξεταστεί.
Χο!
Αγκαλιές
Άνεμος
(στάλθηκε Τετάρτη 8 Μαΐου 2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

~*~
Νάμαστέ
Καλά να Κάνουμε Κύκλους και Συναντήσεις!
~*~